Bestellingen worden op dit moment niet meer verwerkt. Binnenkort zal onze nieuwe webshop online komen !

+31 (0)70-3209152
Winkelwagen: € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Diva 12 continue tempereermachine

Meer afbeeldingen

Diva 12 continue tempereermachine

Schrijf de eerste review van dit product

Niet in voorraad

6 Weken

Diva12

Prijs op aanvraag

Korte Omschrijving

Diva 12 continue tempereermachine Bij Baas Food Equipment.

Onze kracht zijn de continue tempereermachines van Gami: deze machines smelten de chocolade in een verwarmde kuip waarna het via een wormwielpomp naar het spruitstuk gebracht wordt. Onderweg wordt het zo sterk gekoeld dat het voorkristalliseert en op het moment dat het uit het spruitstuk komt is het getempereerd en gereed voor verwerking. Continueverwerking is hierdoor ook mogelijk: als de chocolade bijna op is giet u gewoon al reeds gesmolten chocolade in de machine en het is vrijwel gelijk getempereerd. Ook is het niet meer nodig de machines continue aan te laten staan ‘s nachts.

De Diva 12 heeft een eenvoudig verwijderbare schroefpomp zodat er snel overgeschakeld kan worden naar een andere chocoladekleur. De kuipcapaciteit is 12 kg en hij kan per uur ongeveer 60 kg chocolade tempereren.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.